BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

kamu suka blog ne tak ?

Friday, August 19, 2011

i dream about him last night

love Pictures, Images and Photos


Alhamdulillah.. i dream good thing about him last night. hhaha.. tapi ada yang funny.. dalam dream aku tu.. aku tengah sakit.. and dya da jadi future aku.. hehe.. husband aku laa.. time tu dya jaga aku sangat sangat .. dya bawa aku jalan even aku sakit.. dya ckp maw bagi aku happy.. huhu.. but part funny nya neh.. sepanjang mimpi aku ne .. kami jalan jalan with my pyjamas.. haahahahaha... adaka.. tp whatever laa.. yang penting dya bwat aku happy..heee.. kamu taw juga mimpi cmna kan. tempat tempat nya tu.. nda ketentuan..sekejap d kfc suddenly berada di stu tempat yang bnyk bunga bungaan.. hahahaha.. mimpi mimpi.. tp.. happy laa.. sngt2.. hope in the future dya akan bwat cmtu.. hehehe..

aku rasa aku mimi ne pun maybe gara gara terbawa bawa dengan ayat dya yang menyatakan im his future.. uwaa... jatuh trus air mata terharu aku.. sangat terkesan di hati aku.

Thursday, August 18, 2011

terharu ..

hari ne sa sangat terharu.. tadi i "hello hello" with my sayang.. and i share my problem and i mention that i miss him.. last last.. dya bwat aku terharu sangat apabila dya cakap macam ne.

him: mama , you are my future..
me: start to cry with my big smile..

sangat sangat terharu.. harap semua dugaan yang kami lalui selama ne membawa kepad kebahagian di masa akan datang.. and i wanna thank him because he always stay by my side whenever i feel sad or happy.. Alhamdulillah syukur aku dapat berada di samping dya...


aduyyy

hari ne memang dapat jumpa sayang aku c MR AZLAN.. tp yang kin geram.. kejap jak.. hahaha.. sebab dad aku call suru pulang.. ayooo.. sorry la syg k .. x dpt spend my time lama lama with you.. sungguh saya ingin bersama kamu lebih lama bha syg.. tapi keadaan kita x mengizinkan.. i hope bisuk bisuk kita buly stay lama lama ok . im sorry for today baby .. i wish i can hug you lama lama. have a talk with you. gossiping people.. hehe.. my favourite.. :P and tnguk muka you lama lama syg.. you make me crazy bha.. huhu..


Monday, August 15, 2011

appointment !

tadi saya jumpa dya.. hee.. saya sangat la happy .. he looks cute today . saya rasa macam maw gigit dya sedja tadi.. ayoo.. hehehe.. saya sayang la kau Mohd Azlan !! walaupun tak ada amek picture memory hari ne.. tapi.. saya tetap berpuas atey dengan appointment kami hari ne.. heee...







Tuesday, August 9, 2011

perasaan...



ngehh.. perasaan sa berbunga.. getek ! yaw.. huhu.. hari ne wlaupun ada lil bit konflik with him.. Alhamdulillah.. finally, it end with smile like Mr MCD smile !!! hehe.. cinta cinta cinta kamu Mohd Azlan !!

Monday, August 8, 2011

kangen beratt



ntah la kenapa .. aq miss gila sama ini guy !! ngeh.. miss sgt2... maka arey jumaat ada juak jumpa.. :P ntah la.. adoy.. Ya Allah berikan aku kesabaran dan keimanan Ya Allah..kuatkan aku :)

Tuesday, May 31, 2011

i really miss my syg ..




hmm.. 5 hari da aq d KK ne .. maw bilang aq nda happy..mnipu la..tp seriously.. aq jln pun teda mood.. sal miss gilak aq sma boyfie aq bhuu !! wish he was here.. ngee..buly juak aq pluk2 teddy bear aq c Mohd Azlan ne bha .. dya ckp dya p cne jg.. d problem is.. d ctu la juga dya maw dtg.. ctu la juga ada family gathering kmi.. ayooo.. maw jumpaaaaa.. x sbr btul bha maw jmpa dya !! syg.. please la bha ! cpt2 la bha papa dtg cne !!! maw pluk you bha !!

seriously.. Mr Azlan..sya btul2 miss sma kao !!