BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

kamu suka blog ne tak ?

Friday, August 19, 2011

i dream about him last night

love Pictures, Images and Photos


Alhamdulillah.. i dream good thing about him last night. hhaha.. tapi ada yang funny.. dalam dream aku tu.. aku tengah sakit.. and dya da jadi future aku.. hehe.. husband aku laa.. time tu dya jaga aku sangat sangat .. dya bawa aku jalan even aku sakit.. dya ckp maw bagi aku happy.. huhu.. but part funny nya neh.. sepanjang mimpi aku ne .. kami jalan jalan with my pyjamas.. haahahahaha... adaka.. tp whatever laa.. yang penting dya bwat aku happy..heee.. kamu taw juga mimpi cmna kan. tempat tempat nya tu.. nda ketentuan..sekejap d kfc suddenly berada di stu tempat yang bnyk bunga bungaan.. hahahaha.. mimpi mimpi.. tp.. happy laa.. sngt2.. hope in the future dya akan bwat cmtu.. hehehe..

aku rasa aku mimi ne pun maybe gara gara terbawa bawa dengan ayat dya yang menyatakan im his future.. uwaa... jatuh trus air mata terharu aku.. sangat terkesan di hati aku.

No comments:

Post a Comment